Team Hästlängder

En blogg av tre seriöst satsande skidåkare i ett oseriöst skidteam. Följ oss i våran satsning!

Nu är det dags att runda av

Kategori: Albin, Alexander, Allmänt, Oskar

En blogg med snart en månad sedan sista inlägget håller inte, det förstår ni ju alla läsare. Bloggar är ju till för att låta läsarna vara med om saker som händer i bloggarens liv, så har fallet inte varit för oss. Därför tycker vi i Teamet att det är dags att säga adjö nu och tacka alla läsare som varit med på vår resa från bra till dåliga skidåkare.
Lite ironi i senaste meningen dock, men ni fattar innebörden kanske om ni följt våra resultat. Alex är den som fortfarande håller helt okej klass, men Oskar har dalat i resultatlistan från att vara en av landets bättre i sin årskull till att få stryk av åkare som varit i nedre delen på distriktstävlingar tidigare och med ett förstört självförtroende. Albin är nog den som är bittrast och osäkrast nu, från att en säker top 20 åkare av 98:orna i Sverige när formen var god till att idag inte ha det bästa psyket liksom Oskar och slutat i nedre delen av listan konstant. Grejen med ett team var att vi skulle sporra varandra till framgång och stötta varandra och sig själv. Resultaten för oss har uteblivit och självförtroendet för Albin och Oskar har gått neråt och Alex har helt enkellt inte fått till det. I och med allt detta krångel lägger vi ner bloggen och hela teamet, här slutar vår historia, nu går Team Hästlängder i graven. 
För mig personligen (Oskar) har inte allt i Mora fungerat med träningen som blivit en stor omstälnning mot förut och med diciplin i vardagen utan föräldrar, Albin har klarat den biten bra men går naturvetenskapspropgrammet som kräver mycket plugg och Alex har fullt upp och hålla reda på mig och går liksom Albin Naturprogrammet. Detta blev en samanfattning av vår tillvaro som kan sammanfattas ungefär såhär; Vi har fullt upp att hålla reda på oss själva, med skola, träning och hushåll och försöka att prestera i allt detta, och att då ha en blogg att sköta och ett team som kräver lite tid håller inte. Tack ska ni ha alla läsare för att ni varit med. Nu tar vi i teamet nya tag och ser fram mot ljusare tider! // Vid tangenterna, Oskar.

Här är en bild från dagens tävling som nog ganska träffsäkert beskriver formen och läget i mitt och Albins liv just nu. Foto:Lukas Johansson


Idag var även dagen då jag och Alex fick träffa våran stora idol Håkan Westin som har två Vasaloppssegrar. Alex för första gången någonsin och jag för första gången efter jag insett vilken king Håkan är. Alex ser aningen exalterad ut efter mötet med legenden.

Kommentera inlägget här: